A 2cellos sztárja Hauser 2022-ben Budapestről az Arénából indítja világkörüli turnéját - Jegyek itt!

Kelt: 2022.06.07

A 2cellos sztárja Hauser 2022-ben Budapestről az Arénából indítja világkörüli turnéját - Jegyek itt! Rebel wit a Cello címmel megjelenő lemezének világkörüli lemezbemutató turnéját 2022. december 22-én a Papp László Sportarénából indítja Hauser! Jegyek Hauser aréna koncertjére itt!

Az instrumentalisták rosszfiúja és a 2Cellos alapító tagja, akit egyszerűen csak HAUSER-ként ismerünk, bejelentette első, várva várt világkörüli "Rebel with a Cello" turnéját. A szupersztár csellista a 2Cellos legutóbbi teltházas turnéjának lendületével felvértezve indítja útjára legújabb produkcióját, melynek során a már védjegyévé vált látványvilágot ötvözi romantikus, kifejező és játékos hangzásával.

A show részét képezik a social médián keresztül már ismertté vált és a rajongói által megszeretett produkciói, mint például a rendkívül népszerű "Beach Party" és az olyan zenei álomvilágok is, mint a több epizódból álló "Alone Together" sorozat. Ráadásként, a "Rebel with a Cello" turné során a 2022 szeptemberében megjelenő új szóló albumáról, a "The Player"-ről is megszólaltat ritmusos, modern dance feldolgozásokat.

HAUSER sikere messze túlmutat sok-sok millió YouTube, Facebook és Instagram követőjén, hűséges és nemzetközi rajongótábora folyamatosan növekszik. A közösségi platformokon több milliárdnyi streaming és videónézettség köthető a nevéhez, a horvát csellista egy ritka csoda: egy virtuóz, aki elemi erővel, mágnesként vonzza a közönséget, egyesítve a zenekedvelők generációit.

Hauser lemezbemutató koncertje 2022. december 22-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárláshoz kattints ide!

További izgalmas koncertek lentebb!  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Joch Malkovich - A zenekritikus 2022-ben Budapesten az Erkel Színházban - Jegyek itt!
John Malkovich A zenekritikus előadásának nagyzenekari változatának világpremierje Budapesten 2022. október 2-án az Erkel Színházban lesz.
Havasi Symphonic - világpremier koncert 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
HAVASI Symphonic 2022. december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában! Egy új korszak kezdete: Metamorphosis. A legújabb zenei album világpremierje Budapesten az Arénában! Jegyek itt!
CARMINA BURANA a Margitszigeten! Jegyek itt!
Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x