A bolygó hollandi Paul Potts főszereplésével a TV-ben!

Kelt: 2017.10.09

A bolygó hollandi Paul Potts főszereplésével a TV-ben! A TV-ben láthatjuk újra a nagy sikerű A bolyhó hollandi szegedi előadást Paul Potts sztárszereplésével!

A Szegedi Szabadtéri Játékokon minden évben rendkívűl izgalmas produkciókat láthatunk. Jövőre a Rómeó és Júlia és az Apáca show mellett a Rigolettót láthatjuk. (Részletek és jegyek itt!) Ám addigis egy kis múlt idézés várja a közönséget.

2017. október 9-én este 21:10-től az M5 csatornán lesz látható a Paul Potts főszereplésével Szegeden bemutatott A bolygó hollandi.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Négy operasztár is fellép a Spanyol Királyi Lovasiskola budapesti előadásán!
A Spanyol Királyi Lovasiskola 50 lóval és lovasaival valamint 4 magyar operaénekessel várja aközönséget 2017. december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában.
Rigoletto 2018-ban Szegeden a Dóm téren! Jegyek itt!
Rigoletto 2018. június 29-én és 30-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon.
A Diótörő az Arénában 2017-ben! Jegyek itt!
2017. december 18-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Diótörő a Győri Balett táncosaival, amit a moszkvai Bolsoj Balett táncosaival egészítenek ki.
Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertje 2018-ban az Arénában - Jegyek és fellépők itt!
Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertjén 2018. január 1-én a Papp László Sportarénában színpadra lép Barabara Streisand, Andrea Bocelli, Celine Dion és Michael Bubblé producere, a zenészként is ismert többszörös Grammy díjas művész David Foster ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x