A csodálatos mandarin és Ravel Bolero táncelőadás Fertőrákoson 2022-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2022.01.02

A csodálatos mandarin és Ravel Bolero táncelőadás Fertőrákoson 2022-ben - Jegyek itt! A csodálatos mandarin és Ravel Bolero című szerzeményeire készülő táncműveket mutat be az InterEUropa Balett 2022. június 18-án a Fertőrákosi Barlangszínházban.

Bartók Béla A csodálatos mandarin és Ravel Bolero című szerzeményeire készülő táncműveket mutat be az InterEUropa Balett 2022. június 18-án a Fertőrákosi Barlangszínházban a Soproni Petőfi Színház és a Forrás Színház koprodukciójában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadáson fellép mások mellett Bogányi Gergely és Boros Misi zongoraművész, valamint Binder Károly és Varga Gábor dzsesszzongorista. Pataki András a darab különlegességeként említette, hogy egyszerre két Bogányi-zongora is lesz a színpadon. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Fertőrákosi Barlangszínház 2022-es műsor és jegyek itt!
A csodálatos mandarin és Ravel Bolero, Bogányi Gergely, Boros Misi, Sisi, a Győri Filharmonikus Zenekarés még sok más várja a közönséget 2022-ben Fertőrákoson a Barlangszínházban. Jegyek és műsor itt!
Ennio Morricone filmzenei emlékkoncert 2022-ben Budapesten a Sportarénában!
Ennio Morricone családja koncertturnét jelentett be az elhunyt zeneszerző tiszteletére November 10-én Ennio Morricone születésnapján jelentette be az elhunyt legenda családja: világturnét szerveznek a mester tiszteletére. A filmzene egyik legismertebb ...
CARMINA BURANA a Margitszigeten! Jegyek itt!
Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x