A sevillai borbély 2024-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.29

A sevillai borbély 2024-ben a Margitszigeten - Jegyek itt! A sevillai borbély 2024-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!

Bátran állíthatjuk, hogy a vígopera-irodalom egyik legkedveltebb és legtöbbet játszott darabja Gioachino Rossini A sevillai borbélya. Nem hiányozhat hát a Magyar Állami Operaház repertoárjáról sem. Káel Csaba rendező a művet némafilmes környezetbe helyezi, úgy nagyítja fel könnyed és végtelenségig szellemes muzsikájában a humoros helyzeteket. A rendezés igyekszik zeneileg is leporolni a darabra évszázadok alatt rárakódott előadásbeli tradíciókat és eredeti frissességében megmutatni az operát.

Karmester: Rajna Martin
Közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara és Énekkara

Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY operája 2024. június 29.-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Magyar Állami Operaház előadásában lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereposztás:
Almaviva gróf: Horváth István
Bartolo: Sebestyén Miklós
Rosina: Balga Gabriella
Figaro: Haja Zsolt
Basilio: Kiss András
Berta: Váradi Zita
Fiorello: Geiger Lajos
Őrtiszt: Aron Ottó Jóhannsson

Rendező:
Káel Csaba Kossuth-díjas

(esőnap: június 30.)  

JÁTÉK!

A játékunkban most 2 napijegyet sorsolunk a margitszigeti A sevillai borbély előadásra A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik a kedvenc operájuk?  Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék június 16-ig tart.

A megosztásoknak is örülünk! :)

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat az operainfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x