A varázsfuvola - NYERD MEG a Mesék az Operából sorozat kötetét!

Kelt: 2019.03.10

A varázsfuvola - NYERD MEG a Mesék az Operából sorozat kötetét! Nyereményjátékunkban most meg is nyerheted a CD melléklettel ellátott könyvet.

Mozart Varázsfuvolája minden idők egyik legnagyszerűbb operájaként írta be magát a zenetörténet nagykönyvébe. A világ minden operaszínpadán felcsendült már a varázslatos fuvola hangja, szétlibbent a függöny és beszaladt a színre az ifjú herceg egy sárkánygyíkkal a sarkában, hogy aztán rengeteg próbatételnek köszönhetően elnyerhesse kedvese szerelmét.
A Holnap Kiadó Mesék az Operából című sorozatának eme tagját Szimonidesz Hajnalka illusztrációi által elevenednek meg a felejthetetlen figurák. A kalandok sorát Borsa Kata ihletett tolla jegyezte le a zeneműhöz méltó nyelvi leleménnyel, rengeteg belső rímmel és pattogós ritmussal, hogy a mindenki által jól ismert muzsikát a szöveg zeneiségével idézze meg.
A hátsó borító egy CD lemezt rejt, amelyen az opera legszebb, legismertebb dallamai csendülnek fel (Nyitány, Tamino áriája, Az Éj Királynőjének áriája, Pamina áriája, Papageno és Papagena duettje)

A könyv kedvezményes áron megvásárolható ide kattintva!

A Mesék az Operából sorozat további kötetei pedig ide kattintva érhetőek el!

JÁTÉK!
A játék nyertesei:
Papp Éva, Lutzer-Fürjész Anna és Hajdú Zsombor

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x