André Rieu 2016-ban Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik - Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.04

André Rieu 2016-ban Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik - Jegyek itt! Mexikó, Nagy-Britannia és Németország után André Rieu 2016. május 19-én újra Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik!

Egyedülálló koncertjeinek egyetlen nagyon egyszerű titka van: a zene szeretete.  Rieu és a Johann Strauss Orchestra számos hatalmas sikerű budapesti koncertet tudhat maga mögött, és ezúttal is rengeteg nemzetközileg is elismert szólóénekessel kiegészülve állnak színpadra, hogy akár tízezer embert elkápráztassanak rendkívül szellemes és színes repertoárjukkal. Az évente több mint 600 000 nézőt vonzó koncertsorozat annyira nagyszabású, hogy Rieu rendre bekerül turnéival a Billboard Tours Top 25-ös listájára, olyan pop-rock sztárok közé, mint Cher, a Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus vagy Elton John – ezzel is bizonyítva, hogy a klasszikus zene bizony tömegeket képes megmozgatni. 

Több mint két évtizedes pályafutása alatt André Rieu bőven bizonyította, hogy zenéje nem ismer határokat. Kortól és nemtől függetlenül rajonganak zenéjéért világszerte. Számos albuma került a brit albumeladási lista első öt helyére; Sao Paoloban 2012-ben egy év leforgása alatt 30 koncertet adott; Ausztráliában évek óta az egyik legsikeresebb előadónak számít. Ez is bizonyítja, hogy André Rieu a világ szinte minden táján hatalmas népszerűségnek örvend, Mexikó, Nagy-Britannia és Németország után André Rieu 2016. május 19-én újra Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A hatalmas sikerre való tekintettel érdemes már most jegyet váltania erre a varázslatos és romantikus estére!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ennio Morricone koncert 2016-ban Budapesten a Papp László Budapest SportArénában - Jegyek itt!
Ennio Morricone koncert 2016. január 17-én lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x