Bécsi Spanyol Lovasiskola az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2016.11.16

Bécsi Spanyol Lovasiskola az Arénában! Jegyek itt! New York, Torontó és Párizs után először Magyarországon a Bécsi Spanyol Lovasiskola lovas műsora. A Monarchia keringő című showjuk 2016. december 3-4-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható. A jegyár tartalmazza, a Fogathajtó Világkupa 2016-os eseményére való belépést is.

A hazai közönség élőben csodálhatja meg a világhírű Bécsi Spanyol Lovasiskolát a neves bécsi lipicai lovakkal.

A Bécsi Spanyol Lovasiskola egyedülálló a világon abban, ahogy megőrizték és továbbra is ápolják a reneszánsztól napjainkig a lovaglás magasiskolájának művészetét. Felejthetetlen élményt jelent a zenével összhangban mozgó lipicai lovak látványa.

A lipicai lovak utolérhetetlen gálabemutatójának helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna.

NEW YORK, PÁRIZS, TORONTÓ UTÁN ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!

Világelső lovasok:
A lipicai lovak belovaglói éveken át tartó munkájának köszönhető az a szemkápráztató előadás, amelyben a ló és lovas közös munkájából megszületnek a magasiskola tökéletes figurái.

A Bécsi Spanyol Lovasiskola eredetileg az osztrák királyi család lovas-képzéséért volt felelős. Fontos szerepe volt és van napjainkban is a klasszikus lovaglás megőrzésében. A történelmi egyenruhák, a ló és lovasa közti tökéletes harmónia a ma is kézzel fogható múltba repít vissza, élő műalkotásként ragadva magával.

Korábban ezek a parádékra, lovastornákra és bemutatókra szánt nemes állatok minden uralkodóház udvaránál megtalálhatóak voltak, mostanra azonban csak Bécsben őrizték meg a lipicai lovasművészet oktatását.

Parádés lovak:

A lipicai Európa legrégebbi kultúrló fajtája. A bemutatón szereplő lovak Stájerországból, a piberi Állami Méntelepről származnak, ott választják ki a különösen nagy ugróerővel és állóképességgel rendelkező csődöröket. 4 éves koruk után kezdődik a lovak iskolázása és kiképzése – immár Bécsben. A trenírozás legfontosabb alapelve a lovak karakterének és tehetségének tiszteletben tartása, jólétük maximális garantálása.

400 éves tradíció

Hat év kitartó edzésmunkájával érik el, hogy a lipiciai lovak természetes mozgásfolyamatai az iskolázás precízen végrehajtott figuráivá alakulnak át. A kapriolék, courbettek és levade-ok, és a különböző ugrásfajták kizárólag a Bécsi Spanyol Lovasiskolában előadásában csodálhatók meg. A klasszikus lovaglás magasiskolájának csínját-bínját 400 éve adják át egymásnak a lovarda szakemberei, most pedig a Papp László Budapest Sportaréna közönsége is testközelből láthatja, milyen tökéletes munkát végeztek a szakemberek.

Jegyinfók és online jegyvásárlás itt!

A Monarchia keringő című showjuk 2016. december 3-4-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható. A Bécsi Spanyol Lovasiskola showjára jegyek már kaphatóak!

A jegyár tartalmazza, a Fogathajtó Világkupára való belépést:
A FEI Fogathajtó Világkupa a Nemzetközi Lovas Szövetség által kiírt téli fedettpályás versenysorozat, amelyet 2001 óta rendeznek meg. A versenysorozatra a világ 10 legjobb hajtója kvalifikálódik a nyári versenyek során pontrendszer szerint. A 2016/17-es szezonban a világ 9 legnagyobb lovas versenyén kerül megrendezésre, köztük Budapesten. A világ tíz legjobb hajtója közé két magyar versenyző is bejutott: Dobrovitz József és ifj. Dobrovitz József.

A fedettpályás versenyt a nyári versenyek leglátványosabb kombinációjából állították össze, a hajtók egy pályán a maratonhajtás és az akadályhajtás mobil akadályai között hajtanak. A győztes az a hajtó, aki a pályán a leggyorsabban tud hajtani az elmozdítható elemek leverése nélkül. A verseny két versenyszámból áll, a bemelegítő verseny, amely a következő napi Világkupa forduló start sorrendjét határozza meg. A 2016/17. évi Világkupa sorozat fordulóin, köztük a budapesti versenyen legtöbb pontot szerzett hat hajtó a Göteborgban megrendezésre kerülő döntőn mérkőzhet meg a Világkupa győztes címért.

JÁTÉKUNK NYERTESEI: KOPASZ MAGDI ÉS TÖRÖK LILLA

A Facebook poszt:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Moszkvai Bolsoj Balett szólistái a Diótörő Arénaturnéban - Jegyek itt!
A balett, a cirkuszművészet és a show elemeit ötvöző, látványos vetítéstechnikával kiegészített Diótörő előadást láthatunk idén karácsonykor három vidéki városban, az Audi Arénában Győrben december 10-én, a Debreceni Főnix Csarnokban ...
Lindsey Stirling Brave Enough lemezbemutató koncert 2017-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Lindsey Stirling koncert 2017-ben Budapesten a Brave Enough lemezének turnéja Budapestre érkezik 2017. február 27-én. Jegyek már kaphatóak!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x