Camen a Gyulai Várszínházban a Barcelona Flamenco Ballet előadásában - Jegyek itt!

Kelt: 2024.05.10

Camen a Gyulai Várszínházban a Barcelona Flamenco Ballet előadásában - Jegyek itt! Carmen a Barcelona Flamenco Ballet előadásában 2024. június 30-án a Gyulai Várszínházban látható. Jegyek itt!

A Barcelona Flamenco Ballet új előadásában Carmen örök érvényű mítoszával foglalkozik. Az idő múlása ellenére Carmen fenntartja a szabadság és a bátorság üzenetét az egyenlőtlen világgal szemben, ahol a nők még mindig a jogaikért küzdenek.

A Barcelona Flamenco Ballet Prosper Mérimée a cigány Carmen és a spanyol Escamillo torreádor közötti szerelmi történetet meséli el. A flamenco nyelv itt a művészi kifejezés legjobb eszköze a főszereplők szenvedélyének közvetítésére, az érzelmek, a fájdalom, a szabadságvágy kifejezésére.

Az előadás a szimfonikus zenekar, az operaéneklés és Bizet zenéje hagyományosabb hangzását ötvözi a jazz és a mai flamenco ének innovatív érintésével. A koreográfiák a flamenco balett univerzumait ötvözik lenyűgöző lábmunkával és a modern, kortárs tánc friss hatásaival.

Georges Bizet: Carmen előadása a Barcelona Flamenco Ballet előadásában 2024. június 30-án a Gyulai Várszínházban látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Mérimée szereplőinek története, Bizet zenéje és a Barcelona Flamenco Ballet flamencója egy látványos show-ba olvad össze a közönség előtt.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

TO'pera Gálakoncert 2024-ben Tiszafüreden - Jegyek itt!
Magyar Tavak Fesztiválján kerül megrendezésre 2024. július 26-án a TO'pera Gálakoncert. Jegyek lentebb!
Miklósa Erika és barátai koncert a Thália Nyárikertben a Balatonon - Jegyek itt!
A Miklósa Erika és barátai - Miklósa Erika koncertje 2024. július 13-án a Thália Nyárikertben Salföldön lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x