Hollywood az Arénában filmzene koncert 2022-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2022.08.28

Hollywood az Arénában filmzene koncert 2022-ben Budapesten - Jegyek itt! A Hollywood az Arénában filmzenei koncert 2022. december 23-án a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható.

Hans Zimmer, Ennio Morricone, John Williams nevét a közönség jól ismeri és a legendák zenéi maguk is olyan erővel bírnak, hogy azzal koncerttermeket lehet megtölteni. Az elmúlt években a filmzenei koncertek óriási sikert arattak. Volt már Star Wars, Harry Potter, Gyűrűk ura, Disney klasszikusok, James Bond filmek zenéiből is koncert országszerte.

A Hollywood az Arénában koncert ezeket egybe gyúrva Hollywood legjobb filmzenéivel várják a közönséget.

A Hollywood az Arénában filmzenei koncert 2022. december 23-án a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A műsorrendnek köszönhetően a különféle stílusokban és időszakokban íródott zenék remekül bemutatják a filmzene világának sokszínűségét. Arról pedig, hogy a hallottak minden másodpercükkel elvarázsoljanak bennünket, hazánk egyik legkiválóbb formációja, a Győri Filharmonikus Zenekar gondoskodik, amelynek tagjai nemcsak hazánkban álltak már színpadra filmzenékkel, hanem Ennio Morriconéval is turnéztak Afrikában, Ázsiában és Európában. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

John Williams Star Wars 2022-ben a Zeneakadémián Hollerung Gáborral - Jegyek itt!
Hollerung Gábor által a John Williams: Star Wars koncert 2022. május 1-én kerül megrendezésre Budapesten a Zeneakadémián! Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Ennio Morricone filmzenei emlékkoncert 2022-ben Budapesten a Sportarénában!
Ennio Morricone családja koncertturnét jelentett be az elhunyt zeneszerző tiszteletére November 10-én Ennio Morricone születésnapján jelentette be az elhunyt legenda családja: világturnét szerveznek a mester tiszteletére. A filmzene egyik legismertebb ...
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x