Így szól André Rieu előadásában Andrea Bocelli slágere - VIDEÓ ITT!

Kelt: 2024.02.13

Így szól André Rieu előadásában Andrea Bocelli slágere - VIDEÓ ITT! Így szól André Rieu előadásában Andrea Bocelli slágere - VIDEÓ ITT!

 André Rieut a közönség mint a keringők királya ismerte meg, hiszen a hegedűművész világsikerét a klasszikusok hozták meg. Andrea Bocelli nevét pedig a Time to Say Goodbye című sláger hozta meg.

Mi a közös a két világsztárban? Többek között az, hogy mindkettőjüket imádja a magyar közönség és mindketten Budapestre is látogatnak 2024-ben. Illetve az is, hogy André Rieu mindig nagy örömmel adja elő új tehetségek bemutatásával Andrea Bocelli legendás dalát.

Aki szeretné Andrea Bocellit élőben hallani az 2024. november 23-án és 24-én Budapesten megteheti (Jegyek itt!) aki pedig André Rieut szeretné hallani, az 2024. november 9-én megteheti Budapesten (Jegyek itt!) az MVM Domeban.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

István, a király rockopera a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2024-ben - Jegyek itt!
A 40 éves István, a király rockopera 2024. augusztus 10-én, 11-én 19-én és természetesen augusztus 20-án is látható lesz a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyek itt!
Péter Bence koncert 2024-ben a Szegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Péter Bence koncertezik 2024. június 28-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Dóm téri szabadtéri színpadon. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x