INGYEN is bejuthatunk Andrea Bocelli koncertjére!

Kelt: 2024.05.29

INGYEN is bejuthatunk Andrea Bocelli koncertjére! INGYEN is bejuthatunk Andrea Bocelli koncertjére!

Fesztivál Önkéntes Központ (FÖK) idén már tizenkettedik alkalommal várja az önkéntesek jelentkezését, akik a segítségükkel hozzájárulnak a Funky Fesztivál, a Coldplay koncert, a Balaton Sound, Azahriah Puskás Arénás koncertje, a Sziget és megannyi más hazai fesztivál, arénás koncert megvalósításához.

A repertoárba Andrea Bocelli teltházas koncertje is bekerült, amire önkéntesként ingyen bejuthatsz! (A ráadás koncertre még vannak jegyek itt!)

Az önkéntesek napi néhány órányi munkával hozzájárulhatnak egy nagy fesztivál vagy koncert és további kulturális rendezvények lebonyolításához, cserébe a fennmaradó időben élvezhetik a fesztivál programjait és szállásra és ebédre sem lesz gondjuk.

Megannyi egyéb rendezvény közül is válogathat az idei szezon során, köztük számos vidéki ismert fesztivál és budapesti nagykoncert is jó alkalom lehet az önkéntességre. Az idei év során minden eddiginél több rendezvényen van jelen a Fesztivál Önkéntes Központ , így a repertoár meghaladja a 40 eseményt, és a lista folyamatosan bővül. Lehetőség van továbbá egyetemi szakmai gyakorlat és Iskolai Közösségi Szolgálati órák teljesítésére is.  Részletek és jelentkezés itt! 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x