INGYEN lesz látható a Bánk bán koncertverziója!

Kelt: 2023.08.01

INGYEN lesz látható a Bánk bán koncertverziója! INGYEN lesz látható a Bánk bán koncertverziója!

A Katona József drámája nyomán született, Egressy Béni librettójára komponált és 1861-ben bemutatott nemzeti operánk nem csupán Erkel Ferenc életművének egyik kiemelkedő alkotása, hanem a magyar operajátszás egyik alapműve. Bemutatása óta a hazai operai alaprepertoár része, a Magyar Állami Operaház leggyakrabban játszott darabjainak egyike. Az augusztus 20-i koncertszerű előadáson a művet Rékai Nándor és Nádasdy Kálmán átdolgozásában hallhatja a közönség.

A 2023-as Székesfehérvári Királyi Napok zárásaként Erkel Ferenc Bánk bán című operájának hangversenyszerű előadásának lehet részese a közönség augusztus 20-án, vasárnap 20 órakor a Zichy-színpadon. A koncert ingyenes.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rákász Gergely orgonakoncert turné 2023 - Jegyek és helyszínek itt!
Hetedik évadjában is az orgona show arcát mutatja a Lords Of The Organ sorozat Vivaldi, Bach és Widor remekműveivel. Ezúttal Veszprém, Budapest, Szeged, Pécs, Szekszárd, Eger? Miskolc, Nyíregyháza közönségét várja egy igazi orgona koncert.
Ramon Vargas estje INGYEN nézhető vissza!
Exkluzív koncertfelvételekkel és podcastekkel frissül a Müpa médiatára és a Müpa Podcast felületei. Kzel harminc, korábban nem hallott, nem látott felvétellel hangolódhat a következő évadra.
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x