José Cura jótékonysági koncert a Művészetek Palotájában! Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.12

José Cura jótékonysági koncert a Művészetek Palotájában! Jegyek itt! A Salva Vita Alapítvány jótékonysági rendezvényt szervez José Cura karmesteri és énekesi szereplésével 2013. december 3-án Budapesten a Művészetek Palotájában.

A Salva Vita Alapítvány jótékonysági rendezvényt szervez José Cura karmesteri és énekesi szereplésével 2013. december 3-án Budapesten a Művészetek Palotájában.

Az argentin José Cura eredetileg karmesternek készült, majd énekesként lett világhírű. Ezúttal mindkét szerepben megmutatkozik: szülőhazája muzsikáját hallhatjuk tőle autentikus tolmácsolásban. A műsor első részében felhangzó dalokat követően Ariel Ramírez legismertebb műve, a Kreol mise és a karácsonyi témájú Navidad Nuestra csendül fel. Az Andok népi dallamait kortárs zenei elemekkel ötvöző művek szólistája és karmestere José Cura lesz, akit a Párizsban működő argentin Los Calchakis zenekar kísér majd. 

A Salva Vita Alapítvány húsz éve támogatja a fogyatékos embereket abban, hogy megtalálják helyüket a nyílt munkaerő-piacon és a társadalomban. José Cura öt éve ajánlotta fel először, hogy segít ismertté tenni az alapítvány munkáját. "Az fogott meg az alapítványban - mondta el -, hogy nem merülnek el a sajnálatban. Épp ellenkezőleg: arra tanítják a fogyatékos embereket, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt saját boldogulásuk érdekében. Munkájuk nyomán és biztatásuk eredményeképpen a fogyatékos emberek elhiszik, hogy ők is képesek dolgozni, és ezt bizonyítják is." 

José Cura koncertjére jegyek már kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


Műsor:

Argentin dalok

Ariel Ramírez: Navidad Nuestra

Ariel Ramírez: Kreol mise

Közreműködik: Bizják Dóra - zongora, Budapesti Monteverdi Kórus (karigazgató: Kollár Éva), Los Calchakis

Énekel és vezényel: José Cura   

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

José Carreras Exkluzív Karácsonyi Koncert Budapesten 2013-ban! Jegyek itt!
José Carreras Exkluzív Karácsonyi Koncert 2013. december12-én a Budapest SYMA Csarnok színpadán. A jegyvásárlás már elindult. Vegye meg jegyét már most!
Andrea Bocelli 2013-ban a Papp László Sportarénában! Jegyárak és jegyvásárlás itt!
2013-ban az operavilág legjobbjai érkeznek Budapestre. Míg karácsonykor Jose Carreras ad koncertet, addig novemberben Andrea Bocelli látogat el hazánkba. Andrea Bocelli hét év után lép fel ismét Magyarországon 2013. november 9-én a Papp László ...
André Rieu koncert 2014-ben Budapesten! Jegyek itt!
André Rieu 2014-ban Budapesten ad kocnertet. André Rieu és a Johann Strauss zenekar 2014. május 31-én a Papp László Sportarénában ad koncertet.
Kiev City Balett - Diótörő 2013 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
Kecskemét, Budapest, Zalaegerszeg, Eger, Salgótarján, Vác, Keszthely, Kaposvár, Cegléd és Tatabánya színpadain lesz látható a Kievi City Balett 2013-as turnéja keretein belül a Diótörő balett. Jegyek és infók itt!
Staatskapelle Weimar a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Staatskapelle Weimar a LISZT ÜNNEPEN 2023 október 22-én Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x