Kero opera rendezése a TV-ben!

Kelt: 2024.04.16

Kero opera rendezése a TV-ben! Kentaur fantasztikus díszleteivel lesz látható az előadás. Giacomo Puccini: Pillangókisasszony a TV-ben!

„Cso-Cso szan és Pinkerton története a szerelmi tragédiák sorából is kiemelkedik. Az „ideiglenes házasságot” valódi érzelmi és törvényes kötésnek gondoló Pillangókisasszony történetében a remény utolsó morzsájának elvesztése után már csak a halál lehet a kiút. A librettót ihlető műről azt mondták, hogy „ha nem egzotikus helyszínen, tőlünk távol játszódna a dráma, elviselhetetlen volna ez a fájdalom.” Az operarajongóknak Puccini csodálatos zenéje emeli katartikus magasságokba a tragédiát.”

Az előadás 2024. május 5-én 21:00-tól az M5 műsorán lesz látható.

Cso-Cso-szan- Rost Andrea, Szuzuki Ulbrich- Andrea, Kate Zavaros- Eszter, Pinkerton- László Boldizsár, Sharpless- Fokanov Anatolij, Goro- Megyesi Zoltán, Yamadori- Rezsnyák Róbert, a szerzetes nagybácsi (Bonzo)-Cserhalmi Ferenc, Császári biztos- Egri Sándor. 

Közreműködik: a Magyar Állami Operaház Ének-és Zenekara. 
Karmester: Rizzo Pietro
Díszlettervező: Kentaur 
Jelmeztervező: Vágvölgyi Ilona

Rendező: Kerényi Miklós Gábor

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Carmen - Cakó Ferenc élő homokrajz előadása - Jegyek itt!
Bizet Carmenje az operairodalom egyik legnépszerűbb alkotása, és a belőle készült zenekari szvitek is a közönség kedvencei közé tartoznak. Egy különleges élmény.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x