Lords of the Sound - Koncertturné Hans Zimmer zenéjével - Jegyek és helyszínek itt!

Kelt: 2024.06.09

Lords of the Sound - Koncertturné Hans Zimmer zenéjével - Jegyek és helyszínek itt! Lords of the Soind címmel érkezik egy filmzenei koncert Hans Zimmer zenéivel 2024 júniusában a Budapesti Kongresszusi Közpint, a debreceni Kölcseyy Központ és a miskolci Generali Aréna színpadára. Jegyek lentebb!

Hans Zimmer nevét mindenki jól ismeri, hiszen az Oscar, Golden Globe és Grammy díjakkal kitüntetett zeneszerző nevéhez olyan legendás filmek zenéje köthető, mint  a Gladiátor, a Mission Impossible, a Csillagok között, a Peral Harbor, a Pókember, a Karib-tenger kalózai. Sőt zenéjével a kicsiket is megérintette, hiszen többek között a Madagaszkár vagy éppen  a Disney Oroszlánkirályának zenéjét is ő írta.

Hans Zimmer filmzenéivel turnézik a Lords of Sund koncert 2024-ben Magyarországon. A norvág, olasz, portugál, bolgár közönséget már ámulatba ejtették és most Magyarországot is meghódítják Hans Zimmer zenéjével.

A lélegzetelállító show - beleértve az egyedülálló fény- és optikai hatásokat, a Lords of the Sound nagyzenekar minden hangszerének összehangolt hangzását, a szólisták és a kórus hangjait Hans Zimmer legjobb alkotásaival kombinálva - segít elmerülni egy gyönyörű tündérmese hangulatában, és a szimfonikus hangzás felejthetetlen élményt nyújt.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Turnéállomások:

2024. június 16. Miskolc Generali Aréna
2024. június 17. Budapest Kongresszusi Központ
2024. június 19. Szeged, Városi Sportcsarnok
2024. június 21. Debrecen, Kölcseyy Központ

Ne hagyja ki a bemutatót 2024 nyarán a magyarországi városokban.    

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x