Moszkvai Bolsoj Balett - A hattyúk tava 2017-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2016.06.29

Moszkvai Bolsoj Balett - A hattyúk tava 2017-ben Budapesten - Jegyek itt! 2017. február 5-én Budapesten az Uránia Filmszínházban lesz látható A hattyúk tava moszkvai Bolsoj Balett előadása. A vetítésen a 2015-ös előadást láthatja a közönség.

2017. február 5-én Budapesten az Uránia Filmszínházban lesz látható A hattyúk tava moszkvai Bolsoj Balett előadása. A vetítésen a 2015-ös előadást láthatja a közönség.

A lenyűgözően szép balett és a páratlan zenemű ötvözete a Moszkvai Bolsoj Színházban született 1877-ben. Az elsőtáncos, Szvetlana Szakharova Odette, a fehér hattyúlány és riválisa, Odilia, a fekete hattyúlány kettős szerepében tökéletes technikai kivitelezéssel jeleníti meg a sebezhetőséget és a fortélyosságot egyaránt. Társa a Siegfiredherceget erőteljesen és érzelemdúsan megjelenítő Gyenyisz Rodkin. A Bolsoj előadása lélegzetelállító jeleneteivel klasszikus balett a legjavából.

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

Koreográfus: Jurij Grigorovics

Szólisták: Szvetlana Zakharova (Odette/Odile), Denis Rodkin (Siegfried), Artemij Beljakov (a Gonosz Szellem), Igor Csvirko (a Bolond)

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Diótörő 2016-ban az Arénában! Jegyek itt!
Egyedülálló családi showműsort mutat be 2016. december 19-én és 20-án a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton a Papp László Budapest Sportarénában. Csajkovszkij klasszikus balettje, a Diótörő szenzációs akrobatikus balett show-ként mutatkozik be ...
José Carreras koncert 2017-ben Bécsben - Jegyek itt!
José Careras 2017. március 22-én Bécsben a Wiener Konzerthausban ad kocnertet.
Vivaldi 2016-ban az Arénában - Jegyek itt!
A Vivaldianno koncertshow Vivaldi zenéjével 2016. november 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában.
Péter Bence koncert az MVM Domeban Budapesten - Jegyek itt!
Péter Bence koncertezik az MVM Domben Budapesten 2023. május 26-án. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x