RÁADÁS koncertet ad Andrea bocelli 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.14

RÁADÁS koncertet ad Andrea bocelli 2024-ben Budapesten - Jegyek itt! Andrea Bocelli Budapesten a MVM Domeban 2024. novemberében két koncertet is adni fog. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Andrea Bocellit kétségtelenül két duett kapcsán ismerik a legtöbben. Az egyi ka Celine Dionnal énekelt Prayer, a másik pedig az első világslágere a Sarah Brightmannel közösen énekelt Time to Say Goodybye, amit a közönség szinte kikövetel ma is minden koncerten.

Az elmúlt években azonban énekelt már más világsztárokkal is, sőt gyermekeivel is, akik szépen lassan felcseperedtek, sőt Matteo fia már a Disneynek is énekelt és várhatóan apja nyomdokaiba lép ő is. Fiával közös duettje még Ariana Grandeval közös dalát is lekörözte. A videó ugyanis 110 millió megtekintést ért el a Youtuben, ami a jelenleg legnagyobb megtekintés számmal bíró Bocelli dalt  430 milliós megtekintést elért Ed Sheerennel közös videójához mérten is kiemelkedő.

Legutóbb a családi produkciójuk a Youtuben is nagyot futott, ahogyan a Covid lezárások alatti ingyenes Andrea Bocelli koncert is, amit a Milánói Dómban adott elő.

2024-ben ismét egy dómban lép fel, de ezúttal Magyarországon. A koncertre akkora volt az érdeklődés, hogy RÁADÁS koncertet hirdettek. Andrea Bocelli koncertezik a MVM Domeban Budapesten 2024. november 23-án és 24-énJegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Miklósa Erika est 2024-ben Budapesten az Eiffel Műhelyházban - Jegyek itt!
Miklósa-est 2024. április 6-án és 13-ánaz Eiffel Műhelyházban lesz látható. Jegyek itt!
István, a király az Erkel Színházban 2025-ben - Jegyek itt!
István, a király 2025-ben az Erkel Színházban! Jegyek itt!
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x