Rákász Gergely Mozart Christmas Edition koncert turné 2016 - Helyszínek és jegyek itt!

Kelt: 2016.08.22

Rákász Gergely Mozart Christmas Edition koncert turné 2016 - Helyszínek és jegyek itt! 2016-ban Rákász Gergely Mozart Christmas edition címmel karácsonyi koncertturnéra indul. A turnéra már elkezdték a jegyek értékesítését!

Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét. 2005-ig az Egyesült Államokban tanult és koncertezett, 2016-ig több mint 1000 fellépése volt Európa és Amerika nagyvárosaiban. Egyedi látásmódja fiatalos lendülettel tölti meg a komolyzenét. Látványkoncertjeivel új műfajt teremtett, melyben képzőművészet, tánc, és színészi játék segítségével tízezrekhez közelítette a műfajt és a hangszert. „Egy Koncert Kékben” című műsorát közel 30 000-en nézték meg szerte Európában. „Bachalley” projektjében, a világon először a művészi paletta két talán legtávolabbi végét kapcsolta össze, Bach fúgáit és a Street Dance-t. Hangversenyein nem csak varázslatos játékával, de a zenetörténet izgalmas és színes meséivel is rabul ejti közönségét. Hét szólóalbuma jelent meg. Szülővárosa Győr Kulturális nagykövete, Templomos lovag.    í

2016-ban Rákász Gergely Mozart Christmas edition címmel karácsonyi koncertturnéra indul. A turnéra már elkezdték a jegyek értékesítését!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Rákász a koncertről: Wolfgang olyan ember, aki elkezd mesélni egy viccet, aztán telefonon hívják, felkapja, megbeszél dolgokat, és ahogy hallgatom pontosan tudom, hogy most adja el egy darabját negyed áron mint megtehetné. Próbálnék segíteni, de leint, sír és nevet a hívás közben, majd félreteszi a telefont, leír egy fontosnak vélt zenei sort, megkeveri a rántást, aztán folytatja a viccet. Eszébe jut a telefon, felveszi, csodálkozik, hogy már senki nincs a vonalban, hosszan szidja az ilyeneket, áthúzkodja a zenét amit leírt, leír valami újat, majd veszi a kabátját és elrohan. Az ajtóból visszalép, befejezi a viccet, hangosan vihog rajta, és már ott sincs. Ajtó nyitva. Én meg ott maradtam az odaégett rántással a füstben, a vicc briliáns volt, amit áthúzkodott zseniális, kedvem volna zsebre rakni és ráírni a nevem, és amit újonnan leírt az is zseniális. 

Turnéállomások:

2016. december 2. Orosháza, Petőfi Művelődési Központ
2016. december 3. Békéscsaba Phadera Rendezvénközpont
2016. december 4. Hódmezővásárhely, Református Ótemplom
2016. december 5. Szolnok, Református Templom
2016. december 11. Budapest, Budapesti Kongresszusi Központ
2016. december 13. Székesfehérvár, Szent István Művelődésiház
2016. december 17. Kaposvár, Evangélikus Templom
2016. december 21. Sopron, Szent György Templom
2016. december 22. Mosonmagyaróvaár, Mosoni Szent János Templom
2016. december 23. Szombathely, Don Bosco Művelődési Központ
2016. december 28. Kecskemét, Evangélikus Templom
2016. december 29. Kiskunfélegyháza, Művelődési Központ
2016. december 30. Kiskunhalas, Református Imaház 
 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Sukhishvili Grúz Állami Népi Együttes 2016-os turné - Jegyek itt!
Pécs, Eger, Szombathely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Hódmezővásárhely, Dunaújváros, Sopron,Szekszárd, Budapest, Szeged, Debrecen közönségét kápráztatják majd el legendás tánctudásukkal a Sukhishvili Grúz Állami Népi Együttes táncosai. Jegyek ...
Diótörő 2016-ban az Arénában! Jegyek itt!
Egyedülálló családi showműsort mutat be 2016. december 19-én és 20-án a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton a Papp László Budapest Sportarénában. Csajkovszkij klasszikus balettje, a Diótörő szenzációs akrobatikus balett show-ként mutatkozik be ...
José Carréras koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a 2018-as koncertre itt!
José Carreras koncert 2018. december 19-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek már kaphaótak!
Vivaldianno 3D koncertélmény az Arénában! Jegyek, videó és játék itt!
NYERJ 2 JEGYET! Vivaldianno - Egy lélegzetelállító 3D show a Budapest Sportarénában 2016. november 13-án. A sztárvendég Tina Guo lesz. Az új generációs koncert garantált élményt nyújt.
100 gitár - Palladio Orchetra koncert 2016-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
100 gitárr címmel egy 100 gitárra hangszerelt koncertshow érkezik 2016. december 28-án Budapestre a Papp Lászlü Sportarénában a Palladio Orchestre tolmácsolásában
HAVASI Symphonic Arena Koncert Show Bécsben! Jegyek itt!
Bécs is megcsodálhatja az itthon évek óta látható HAVASI Symphonic Koncert Show 2016-os változatát. 2016. november 26-án Bécsben a bécsi Wiener Stadthalle ad otthont a koncertnek.
Mága Zoltán Újévi koncert 2017-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A Budapesti Újévi koncerten 2017. január 1-én Mága Zoltán és sztárvendégei várják a közönséget a Papp László Sportarénában.
The Best of Bond koncert 2023-ban Budapesten az Arénában - Jegyek és fellépők itt!
A The Best of Bond Symphonic James Bond koncert 2023. március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Budapesti Operettszínház sztárjaival!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x