Rost Andrea dalestje a Zeneakadémián! Jegyek itt!

Kelt: 2013.08.12

Rost Andrea dalestje a Zeneakadémián! Jegyek itt! 2014. január 12-én kerül megrendezésre a Zeneakadémián Rost Andrea dalestje Oláh Kálmán közreműködésével. Jegyek és infók lentebb!

2014. január 12-én kerül megrendezésre a Zeneakadémián Rost Andrea dalestje Oláh Kálmán közreműködésével. Dalok, ahogyan még soha nem hallhattuk őket – a megfogalmazást nem a szimpla hatásvadászat szülte, hiszen ezen az estén valóban újat és mást fog hallani még a leginkább vájt fülű koncertlátogató is. Ennek garanciája mindjárt az a felvillanyozóan izgalmas művészi összeállás, amely két különleges előadó, Rost Andrea és Oláh Kálmán együttműködését ígéri. 

Az operaénekesi szerepéből kilépő Rost Andrea és a jazztől élvezettel elkalandozó Oláh Kálmán Kodály, Bartók Liszt, de Richard Strauss és Alban Berg dalait is elővonultatja majd e koncerten: a dalok muzsikáját továbbszövő improvizációkkal, a melódiák ihletésére született, pillanat szülte rögtönzésekkel – vagy éppen zeneszerzői alapossággal felépített szerzeményekkel. 

A mindenki által ismert és méltán szeretett dalok (mint amilyen a Rost és Oláh számára egyaránt fontos A csitári hegyek alatt…) mellett felfedezésre érdemes számok is ott sorjáznak majd e rendhagyó koncert programján, hiszen például Berg hét korai dalának remek ciklusát aligha lehet agyonjátszottnak ítélni. Új közelítések, felszabadult kísérletező kedv, elemi temperamentum, valamint a feszes elegancia fiatalos mellőzése teszik vonzóvá és avatják kihagyhatat

Rost Andrea koncertjére jegyek már kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Jegyárak: 2100, 3500, 4900 Ft

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli 2013-ban a Papp László Sportarénában! Jegyárak és jegyvásárlás itt!
2013-ban az operavilág legjobbjai érkeznek Budapestre. Míg karácsonykor Jose Carreras ad koncertet, addig novemberben Andrea Bocelli látogat el hazánkba. Andrea Bocelli hét év után lép fel ismét Magyarországon 2013. november 9-én a Papp László ...
José Carreras Exkluzív Karácsonyi Koncert Budapesten 2013-ban! Jegyek itt!
José Carreras Exkluzív Karácsonyi Koncert 2013. december12-én a Budapest SYMA Csarnok színpadán. A jegyvásárlás már elindult. Vegye meg jegyét már most!
André Rieu koncert 2014-ben Budapesten! Jegyek itt!
André Rieu 2014-ban Budapesten ad kocnertet. André Rieu és a Johann Strauss zenekar 2014. május 31-én a Papp László Sportarénában ad koncertet.
Mága Zoltán Újévi Koncert 2014 - Jegyek itt!
2014-ben ismét nagyszabású Újévi koncertre készül Mága Zoltán Budapesten a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán elmondta, már 2013 január végén elkezdi szervezni a 2014-es újévi koncertjét, hogy a Las Vegas-i show-műsorokban látható ...
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x