Rost Andrea születésnapi gálakoncert 2022-ben Debrecenben - Jegyek itt!

Kelt: 2022.06.22

Rost Andrea születésnapi gálakoncert 2022-ben Debrecenben - Jegyek itt! Kerek világ - Rost Andrea születésnapi gálakoncert 2022. augusztus 10-én Debrecenben a Kossuth téren. Jegyek itt!

A világsztár magyar opera-énekesnő 2022-ben ünnepli hatvanéves születésnapját. Lehetetlen felsorolni az összes operaházat, ahol énekelt, mert szinte nincs is egyetlen olyan neves színpad a világon, ahol ne lépett volna fel.  Csak a legjelentősebbek: a bécsi Staatsoper, a Salzburgi Ünnepi Játékok, New York-i Metropolitan, a milánói Scala, párizsi Opéra Bastille, a londoni Királyi Opera, a chicagói Lyric Opera, a madridi Teatro Real, a Sao Pauló-i, a San Franciscó-i és Los Angeles-i Opera és a washingtoni Nemzeti Opera. Kerek születésnapját itthon Magyarországon is szeretné megünnepelni egy látványos gálakoncerttel, ahol több zenei műfajban is megmutatja magát, legyen az népzene, világzene, klezmer vagy jazz és természetesen az opera sem maradhat ki.

Ezzel a koncerttel ajándékozza meg közönségét, mert ő adni jobban szeret, mint kapni és az éneklés az, ami az évek számától függetlenül, továbbra is boldoggá teszi.

Kerek világ - Rost Andrea születésnapi gálakoncert 2022. augusztus 10-én Debrecenben a Kossuth téren. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rost Andrea és Hot Jazz Band zenekar koncertje a Mézesvölgyi Nyáron - Jegyek itt!
Rost Andrea és Hot Jazz Band zenekar Dalok a lányszobámból – Ma éjjel táncolnék c. koncertje 2022. augusztus 13-án a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon lesz látható!
Rost Andrea és barátai koncert Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Rost Andrea születésnapja alkalmából kerül megrendezésre a Rost Andrea és barátai koncert 2022. augusztus 17-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!
CARMINA BURANA a Margitszigeten! Jegyek itt!
Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x