Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz táncelőadás 2022-ben Szegeden a Szabadtérin - Jegyek itt!

Kelt: 2022.06.10

Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz táncelőadás 2022-ben Szegeden a Szabadtérin - Jegyek itt! Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz című tánc-szín-játékának ősbemutatója a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2022. július 1-2-án. Jegye kitt!

A Szegedi Szabadtéri 2022-es Dóm téri évadát 2022. július 1-én a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Petőfi Sándor életéről szóló Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz című tánc-szín-játékának ősbemutatója nyitja.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A szorgalmas diákévek, a vándorszínész Petőfi, a szerelmes férfi, majd a harcos forradalmár életének érdekfeszítő eseményei közben azok a helyzetdalok, vígeposzok, elbeszélő költemények, szívbemarkoló versek, népdalokká folklorizálódott művek is elhangoznak majd, amelyeket minden anyanyelvét és saját kultúráját szerető embernek újra és újra meg kell hallgatnia, hogy rácsodálkozhasson azok nagyszerűségére.

A magyar néptánc és a magyar népzene, hagyományos örökségünk tisztasága és természetessége méltó környezetet teremt ezeknek a költeményeknek, s így együtt, izgalmas, érdekes produkciót ígérnek.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

János vitéz a RAM Colosseumban a Varidance és a Bartók Színház előadásában - Jegyek itt!
A VARIDANCE és a Bartók Színház bemutatja Kacsóh Pongrác – Heltai Jenő – Bakonyi Károly – Szirtes Edina – Rackák JÁNOS VITÉZ élőzenés tánckölteményét két felvonásban a RAM Színházban. Jegyek itt!
Musicalben kapott szerepet Miklósa Erika!
Az új musical 2022. június 17-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül bemutatásra.
CARMINA BURANA a Margitszigeten! Jegyek itt!
Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x