Több mint filmzenei koncert - Film-Zene-Kar koncert a Művészetek Házában Gödöllőn - Jegyek itt!

Kelt: 2023.08.28

Több mint filmzenei koncert - Film-Zene-Kar koncert a Művészetek Házában Gödöllőn - Jegyek itt! FILM-ZENE-KAR különleges látványvilágú szimfonikus zenekari koncert 2023. október 4-én a Gödöllői Művészetek Házában. 16 csodálatos és nagyívű filmzene hallható szimfonikus zenekari hangzásban 40 professzionális zenész közreműködésével. Jegyek itt!

16 csodálatos és nagyívű filmzene hallható szimfonikus zenekari hangzásban 40 professzionális zenész közreműködésével. Eltérő stílusú és szerkezetű dalok, mely egyszerre mutatják be a filmzenék változatosságát és nagyszerűségét. A főszerep a zenéé, de az akusztikus élményt különleges vizualitás teszi teljessé. Igazi színházi showműsort láthatnak a nézők, a zenékkel összhangban óriás kivetítőn, egyedi világítással, klasszikus jelmezekkel és ikonikus jelenetekkel olyan filmeket idézünk meg hangban és képben, mint Star Wars, Mission Impossible, Indiana Jones, Gladiátor, Volt egyszer egy vadnyugat, Aladdin, Schindler listája, Egy asszony illata…

FILM-ZENE-KAR különleges látványvilágú szimfonikus zenekari koncert 2023. október 4-én a Gödöllői Művészetek Házában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Vezényel: Rácz Márton

Rendező: Horváth Zoltán

A Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete előadása 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Il Volo koncert Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
Az Il Volo legújabb koncertturnéjával Budapestre érkezik. Az Il Volo koncertje 2023. október 9-én érkezik Budapestre a Papp László Sportarénába. Jegyvásárlás itt!
Hollywood az Arénában filmzene koncert Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Hollywood az Arénában filmzene koncert 2023. november 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában John Williams, Hans Zimmer, James Horner, Alan Silvestri és Brian Tyler legjobb filmzenéivel. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x