Virtuózok - Középdöntő - Jegyek itt!

Kelt: 2014.10.14

Virtuózok - Középdöntő - Jegyek itt! A Virtuózok tehetségkutató Középdöntői 2014. október 19, 20, 21-én lesznek.

A Virtuózok célja a klasszikus művészek felfedezése hazánkban. A műsor szakmai hátterét a Magyar Virtuózok Kamarazenekara biztosítja, emellett a verseny során neves hazai komolyzenei művészek is segítik majd a fiatal tehetségeket. Az MTVA versenyének zsűrije Miklósa Erika, Kesselyák Gergely, Batta András, Némethy Attila és Szenthelyi Miklós, akik megpróbálják a legjobbakat kiválogatni.

A Virturózok adásaira már árulják a jegyeket. A Virtuózok tehetségkutató Középdöntői 2014. október 19, 20, 21-én lesznek.
Jegyeket ide kattintva vásárolhat! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rost Andrea koncert az Erkel Színházban! Jegyek itt!
Rost Andrea novemberi koncertjére jegyeket már 2000 forinttól vásárolhatnak az érdeklődők!
Töröcsik Mari és Varnus Xavér koncert - Jegyek itt!
2016. október 27-én a MÜPA-ban ad koncertet Varnus Xavér és Töröcsik Mari. A kétszeres Kossuth-díjas Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, és Varnus Xaver, a világhírű, műfajteremtő orgonaművész közös koncertje már önmagában véve is ...
ThePianoGuys - The Piano Guys koncert - Budapest - Bécs - Jegyek itt!
2014. november 11-én Bécsben, majd november 25-én Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet a The Piano Guys.
Moszkvai Balett Hattyúk tava az Arénában! Jegyek itt!
A hattyúk tava balett 2014. november 23-án két alkalommal lesz látható az előadás a Papp László Budapest Sportaréna falai között. A budapesti közönség a Moszkvai Városi Balett előadásában csodálhatja meg a legendás Csajkovszkij balettet.
Igazából Karácsony 2023-ban Budapesten az MVM Domeban - Jegyvásárlás itt!
Igazából Karácsony 2023-ban Budapesten az MVM Domeban - Jegyvásárlás itt!
Újévi gála 2024-ben Siófokon - Jegyek és fellépők itt!
Újévi Gála 2024. január 5-én Siófokon a Kálmán Imre Központban Rost Andrea, Dolhai Attila, Farkas Pál, Rálik Szilvia, Kovácsházi István közreműködésével. Jegyek itt!
A hattyúk tava 2024-ben a Nemzeti Táncszínházban - Jegyek itt!
A Székesfehérvári Balett előadásában a Hattyúk tava 2024. január 27-én Budapesten a Nemzeti Táncszínházban lesz látható. Jegyek itt!
A TV-ben lesz látható az Igazából Karácsony koncert!
Évek óta siker az Igazából Karácsony koncert. Az MVM Dome színpadán 2023-ban is látható lesz a koncert, ahogy 2022-ben is látható volt.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x