We all love Ennio Morricone fkoncert 2024 - Jegyek itt!

Kelt: 2024.02.01

We all love Ennio Morricone fkoncert 2024 - Jegyek itt! A We all love Ennio Morricone koncert 2024. augusztus 24-én Fertőrákoson a Barlangszínházban kerül megrendezésre a Győri Filharmonikus Zenekar közreműködésével. Jegyek itt!

Kevesen tudják, hogy Ennio Morricone a Volt egyszer egy Vadnyugat, A profi, a Sorstalanság, Kill Bill, Aljas nyolcas és a többi filmzene mellett a Metallica, Bruce Springsteen, Celine Dion, Andrea Bocelli számára is írt dalokat. A We all love Ennio Morricone tribute albumról válogatva, megidézésre kerül a Mester zenei örökérvényű zenei nagyságát a Győri Filharmonikusokkal.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

We all love Ennio Morricone filmzenei koncert 2024. augusztus 24-én Fertőrákoson a Barlangszínházban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A társulat a Kékfrankos koncertsorozat lezáró koncertje lesz ez a koncert.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Abigél balett Szabó Magda regénye nyomán a Győri Balett előadásában - Jegyek itt!
Szabó Magda klasszikusát, Csepi Alexandra dramaturg átiratában, Szőllősi Kriszta koreográfus állítja balett színpadra. Az Abigél balett a Győri Balett előadásában 2024 februárjától látható a Győri Nemzeti Színházban. Jegyek itt!
Andrea Bocelli koncert a MVM Domeban - Jegyek a 2024-es budapesti koncertre itt!
Andrea Bocelli Budapesten a MVM Domeban 2024. novemberében ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x