Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2017.04.17

Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten - Jegyek itt! 2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az Alexandrov együttes.

Ismét Magyarországra érkezik a legendás Alexandrov együttes, az orosz hadsereg csapata. 2017. májusában ismét több ezer néző fogja látni az egyedülálló produkciót, amelyben visszatér szólistaként Vadim Ananev vagy Boris Dyakov. 

Az Alexandrov története vissza nyúlik 1928-ba amikor az együttes megkezdte tevékenységét mindössze tizenkét taggal. Az Alexandrov vezette csapat kelle hogy ösztönözze a fáradt katonákat az ének és a tánc előadással. A második világháború alatt mintegy 1500 előadást tartottak. Később, a csapat nőtt s mára 300 tagot számlál és vált a szovjet kulturális propaganda ikonjává vál világszerte.

2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az Alexandrov együttes.

Jegyek már 3900 forinttól kaphatóak! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Az Alexandrov Ének- és Táncegyüttes, ismertebb néven Alexandrov, az orosz hadsereg művészeti együttese. Tagjai kizárólag meghallgatáson válogatott nagy tehetségű és hangú férfiak. Az előadások az orosz népdalok, vallásos énekek, egyvelegéből állnak és modern zenei feldolgozások. 

A csodálatos hangzású férfikórus és a remek szólóénekesek előadásában olyan művek hangzanak fel, mint a Volgai hajósok dala, Kalinka, Moszkvai éjszakák, Katyusa, a Partizán dal, a Torreádor dal és a Csempészek kórusa a Carmenből, a Szabadságkórus a Nabucco-ból, részletek a Borisz Godunov, a Turandot című operákból, a híres Jingle Bells, egy spanyol egyveleg, Ave Maria és más szakrális dalok. 

Minden előadásukon  több mint 100 művész lép színpadra, hogy egy lélegzetelállító és felejthetetlen élményt nyújtson a közönségnek.  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Filmzenei koncert 2019-ben a Margitszigeten - Jegyek és fellépők itt!
A Hollywood Csillagai koncert 2019. július 27-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon csak egy alkalommal lesz látható. Jegyek itt!
James Newton Howard koncert 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
2017. november 5-én James Newton Howard filmzenei koncertje érkezik a Papp László Sportarénába.
Andrea Bocelli koncert Budapesten 2017-ben - Jegyek itt!
2017. november 25-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet Andre Bocelli. A koncertre már elkezdték a jegyek értékesítését!
Péter Bence koncert az MVM Domeban Budapesten - Jegyek itt!
Péter Bence koncertezik az MVM Domben Budapesten 2023. május 26-án. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x