James Newton Howard koncert 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2017.10.09

James Newton Howard koncert 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! 2017. november 5-én James Newton Howard filmzenei koncertje érkezik a Papp László Sportarénába.

Hans Zimmer és Ennio Morricone után 2017-ben újabb zenei zseni érkezik Budapestre. 2017. november 5-én James Newton Howard filmzenei koncertje érkezik a Papp László Sportarénába. 

Nevéhez olyan legendás filmek zenéi kötődnek, mint a King Kong, Batman: Kezdődik, Az éhezők viadala széria, Micsoda nő, Legenda vagyok, Jelek, A sebezhetetlen, A szökevény, A falu, Álljon meg a nászmenet vagy éppen a Hans Zimmerrel közösen írt A sötét lovag zenéje.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A budapesti koncerten szimfónikus zenekarral és kórussal kiegészülve érkezik, hogy a lehető legjobb minőségben szólaljanak meg a legendás filmzenéi.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Lindsey Stirling Brave Enough lemezbemutató koncert 2017-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Lindsey Stirling koncert 2017-ben Budapesten a Brave Enough lemezének turnéja Budapestre érkezik 2017. február 27-én. Jegyek már kaphatóak!
Alexandrov együttes 2017-ben Budapesten - Jegyek itt!
2017. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az Alexandrov együttes.
Ennio Morricone filmzenei koncert 2017-ben - Jegyek a bécsi koncertre itt!
Ennio Morricone filmzenei koncert 2017 februárjában Bécsben a Wienner Stadthalleban. Jegyek az arénakoncertre már kaphatóak!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x