André Rieu maastrichti koncertjének élő közvetítése - Jegyek itt!

Kelt: 2016.05.04

André Rieu maastrichti koncertjének élő közvetítése - Jegyek itt! 2016. július 23-án a Vígadóban élő közvetítésben láthatja a magyar közönség André Rieu maastrichti koncertjét.

A bizalmasan csak „Keringőkirály”-nak nevezett André minden évben több ezer rajongó előtt adja koncertjét szülővárosában, a gyönyörűséges, középkori emlékeket őrző holland Maastrichtban. Az idei, 2016-os mozis közvetítés az eddigi leglátványosabbnak ígérkezik. 2016. július 23-án a Vígadóban élő közvetítésben láthatja a magyar közönség André Rieu maastrichti koncertjét.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Mint mindig, Andrét a híres Johann Strauss Orchestra kíséri, évről évre ugyanazok a szopránok és tenorok lépnek föl, de minden évben más sztárvendégek vállalkoznak szóló feladatokra.

A világ élő színpadi közvetítései közül az André Rieu-koncertek szinte a legnépszerűbbek. A zenész személyes karizmáját is felhasználja, hogy minden korosztály számára felejthetetlen, humorral, muzsikával és érzelmekkel teli estét varázsoljon. Adja át magát a rabul ejtő atmoszférának, ami a világ négy sarkából vonzza Maastrichtba a nézőket, hogy együtt élvezzük a zenét és a táncot, hogy együtt sírjunk és nevessünk!

André ezt üzeni szeretett közönségének: „Ki nem tudom mondani, mennyire örülök, hogy júliusban ismét a mozikba kerül a szülővárosomban, Maastrichtban adott koncertem. Nagyszerű este lesz, ígérem, felejthetetlen zenei csemege! Nem tud Maastrichtba utazni? Akkor mi megyünk Önhöz, az Önhöz közel eső moziba!”

Mint mindig, a programban lesz egy házigazda, aki közvetlenül a koncert után exkluzív interjút készít Andréval, amit csak a mozis közönség élvezhet. A koncert körülbelül háromórás lesz egy tizenöt perces szünet. A felkonferáló szövegek hol angolul, hol hollandul hangzanak el, utóbbi esetben angol felirattal.
 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli koncert - Jegyek a 2016-os koncertre itt!
Andrea Bocelli 2016. november 19-én a magyar közönségét is várja szlovéniai koncertjén. Jegyek itt!
Virtuózok koncert a Papp Lászlós Sportarénában 2016-ban - Jegyek itt!
A Virtuózok 2016-os műsorának döntője után két nappal 2016. október 15-én Virtuózok Gálakoncert lesz Budapesten a Papp László Sportarénában.
Vivaldi 2016-ban az Arénában - Jegyek itt!
A Vivaldianno koncertshow Vivaldi zenéjével 2016. november 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában.
André Rieu 2016-ban Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik - Jegyek itt!
Mexikó, Nagy-Britannia és Németország után André Rieu 2016. május 19-én újra Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x