Diótörő jégbalett a Jégpalotában! Jegyek itt!

Kelt: 2013.11.06

Diótörő jégbalett a Jégpalotában! Jegyek itt! Diótörő Budapesten a Jégpalotában jégbalettként kel életre! Jegyek itt!

Diótörő Budapesten a Jégpalotában jégbalettként kel életre! E.T.A. Hoffmann, A diótörő és az egérkirály című meséjéből készült, mára klasszikussá vált karácsonyi történet,a melyben Marika, a kislány csodálatos utazást tesz az álmok világába. Marika álmában megelevenednek a bábok és a karácsonyfadíszek, ám a gonosz Egérkirály egérkatonáival háborút indít ellenük. Győzelmüket a bátor Diótörő herceg hiúsítja meg. Diótörő herceg, Marika hercegnőt magával viszi birodalmába, ahol megcsodálják a rózsák táncát és a csodapalotát. 

A Disney on Ice jégshow óriási sikert arat minden évben és azoknak akik szereik a baletett és a jégrevűt és az operás dallamokat azoknak óriási élményt fog nyújtani ez az előadás is. Jegyek 1500 forinntól kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A legendás balett jégbalett verziója egyaránt nagy élmény kicsiknek és nagyoknak. Hangolódjon a karácsonyra a Jégszínházban!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Hattyúk tava a jégbalett - Jegyek itt! Swan Lake On Ice jegyek itt!
Az Imperial Ice Stars társulata 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy a klasszikus baletthagyományokat merőben új szemlélettel mutassa meg a közönségnek.
Kiev City Balett - Diótörő 2013 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
Kecskemét, Budapest, Zalaegerszeg, Eger, Salgótarján, Vác, Keszthely, Kaposvár, Cegléd és Tatabánya színpadain lesz látható a Kievi City Balett 2013-as turnéja keretein belül a Diótörő balett. Jegyek és infók itt!
José Cura jótékonysági koncert a Művészetek Palotájában! Jegyek itt!
A Salva Vita Alapítvány jótékonysági rendezvényt szervez José Cura karmesteri és énekesi szereplésével 2013. december 3-án Budapesten a Művészetek Palotájában.
Mága Zoltán Újévi Koncert 2014 - Jegyek itt!
2014-ben ismét nagyszabású Újévi koncertre készül Mága Zoltán Budapesten a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán elmondta, már 2013 január végén elkezdi szervezni a 2014-es újévi koncertjét, hogy a Las Vegas-i show-műsorokban látható ...
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x