Havasi Symphonic koncert 2024-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2023.12.10

Havasi Symphonic koncert 2024-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt! Havasi Balázs 2024-es koncertjére a Hasai Symphonicra már árulják a jegyeket!

A modern klasszikus zeneszerző műveire épülő koncertshow 2009-ben mutatkozott be a Zeneakadémia nagytermében. Az évről évre fejlődő produkció azóta már 25 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, és külföldön is hatalmas sikert aratott. Az elmúlt évtizedben 500 000 jegy kelt el a koncertekre, és ezzel a HAVASI Symphonic minden idők legnagyobb tömegeket elérő magyar klasszikus zenei produkciójává vált. A közönség hosszú álló tapssal fogadta Bukarest, Isztambul, Bécs, Miami, Berlin, Varsó, Krakkó és Gdansk arénáiban és olyan emblematikus koncerttermekben, mint a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a Londoni Barbican Center. Magyarország első számú koncertshow-ja a tízéves jubileum alkalmából Londonban, az ikonikus Wembley Arénában is bemutatkozott. A Havasi Symphonicon számos világsztár is fellépett már és persze a hazai sztárokból sem volt hiány az elmúlt 15 évben. 

A HAVASI SYMPHONIC koncert 2024. december 7-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncertre limitált ideig 10% kedvezménnyel vásárolhatunk jegyet! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli koncert a MVM Domeban - Jegyek a 2024-es budapesti koncertre itt!
Andrea Bocelli Budapesten a MVM Domeban 2024. novemberében ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Így szól André Rieu előadásában Andrea Bocelli slágere - VIDEÓ ITT!
Így szól André Rieu előadásában Andrea Bocelli slágere - VIDEÓ ITT!
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x