Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attila és a lánya előadásában!

Kelt: 2024.03.08

Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attila és a lánya előadásában! Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attila és a lánya előadásában!

Dolhai Attila lányát már elég korán megismerhette a közönség, de az már biztos, hogy lassan a szívébe is zárta. Egyik legmeghatóbb közös sikerük az Andrea Bocelli által világhírűvé vált Prayer című dal magyar verziója a Nézz rám Istenem című dal, amit Dolhai Attila a lányával Dolhai Lucával énekelt el. A szerencsések, lehet, hogy élőben is hallhatják majd a duettet hiszen Dolhai Attila siófokikoncertjén Luca is fellépJegyárak és jegyvásárlás itt!

Azoknak, akik Andrea Bocellivel szeretnék hallani is van jó hírünk. Az olasz világsztár 2024-ben is turnézik és Magyarországra is ellátogat. Andrea Bocelli 2024-es budapesti koncertjére már elkezdték a ejgyértékesítést. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ez a legelképesztőbb feldolgozása Andrea Bocelli legendás dalának - VIDEÓ ITT!
Ez a legelképesztőbb feldolgozása Andrea Bocelli legendás dalának - VIDEÓ ITT!
István, a király az Erkel Színházban 2025-ben - Jegyek itt!
István, a király 2025-ben az Erkel Színházban! Jegyek itt!
Az István, a király rockopera
Az István, a király rockopera "gyerek verzióját" mutatja be az Operaház az Eiffel Műhelyházban. Az István, a király juniort előadásra jegyek már kaphatóak itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x