Magyar Tavak Fesztiválja 2022 - Jegyek a Velencei tó Balaton és Tisza-tó koncertekre itt!

Kelt: 2022.05.10

Magyar Tavak Fesztiválja 2022 - Jegyek a Velencei tó Balaton és Tisza-tó koncertekre itt! A Velencei-tó, Tisza-tó és a Balaton is helyszín lesz a Magyar Tavak Fesztiválján 2022-ben! Jegyek és fellépők itt!

A Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye. A 2022-es évben immáron három helyszínen jelentkezik a fesztiválsorozat, mégpedig a Velencei-tónál, a Tisza-tónál illetve a Balatonon. A kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés a természet csodálatával egészül ki, hiszen ez a fesztivál bemutatja hazánk legszebb régióinak növény- és madárvilágát, sőt, a környék népi kultúráját is. Mivel a komolyzenei előadások a megszokottól teljesen eltérő, természetes környezetben zajlanak, a hangulat és a művészi élmény ebben a formában sehol máshol nem található meg az országban.

Jegyárak és programok itt!

A fesztiválon többek között fellép a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, Miklósa Erika, Iván Szandra, Horányi Juli, Csiszár István, Rab Gyula, Pataki Bence, Cserta Balázs zenekara, a Genezis 5 és ifj. Balogh Ferenc

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Győri Balett Anna Karenina előadása a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Győri Balett művészei a méltán híres Anna Karenina előadással lépnek a Városmajori Szabadtéri Színpadra 2022. június 24.-én.
Varnus Xavér koncert 2022 - Jegyek  szegedi, debreceni, zalaegerszegi, budapesti koncertre itt!
Varnus Xavér koncert 2022-ben Szegeden, Debrecenben, Zalaegerszegen és Budapesten. Jegyek és időpontok lentebb!
CARMINA BURANA a Margitszigeten! Jegyek itt!
Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x