Miklósa 25 - gálaest - közvetítés az Erkel Színházból

Kelt: 2024.05.29

Miklósa 25 - gálaest - közvetítés az Erkel Színházból Daniela Pini, Leonardo Ferrando, Boncsér Gergely, Dolhai Attila és Horváth István is láthatóak lesznek a műsorban.

Miklósa Erika először 1990-ben lépett színpadra a Magyar Állami Operaház történetének legfiatalabb szerződtetett művészeként. 2 év múlva Mannheimban megkapta Mozart Varázsfuvolájában az Éj királynője szerepét. Nemzetközi karrierje ezek után gyorsan ívelt felfelé, védjegye lett ez a figura, és közel ötszáz előadással a háta mögött ő lett a legkeresettebb művész ebben a szerepben. Zenei világkarrierje mellett komoly sportéletet él, 2013-ban egy Los Angeles-i Éj királynője-széria közben lefutotta a New York City Marathont.

Mindemellett az önkéntesség magyarországi nagyköveteként komoly szerepet vállal jótékonysággal és a tehetséggondozással kapcsolatos ügyekben is. Magyarország egyik legnépszerűbb operaénekesnője pályafutásának 25. évfordulójára külföldi művészbarátait is Budapestre invitálta. Daniela Pini és Leonardo Ferrando mellett színpadra lép még Boncsér Gergely, Dolhai Attila és Horváth István is, a műsorban Miklósa Erika specialitása, a koloratúr bravúráriák mellett a musical és az operettvilág slágereiből is adnak ízelítőt.

Közreműködik: Szlama László (koboz), a Quartett Escualo, továbbá a Magyar Állami Operaház Zenekara, Énekkara és Gyermekkara

Karmester: Silló István

A gála 2024. június 9-én 21:03-tól lesz láthat az M5 műsorán.

Akinek, pedig a gála után élőbeen is kedvük támadt meghallgatni Miklósa Erikát jó hír, hogy a nyáron ismét egy gálával várja a közönséget. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attila és a lánya előadásában!
Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attila és a lánya előadásában!
Miklósa Erika és barátai koncert a Thália Nyárikertben a Balatonon - Jegyek itt!
A Miklósa Erika és barátai - Miklósa Erika koncertje 2024. július 13-án a Thália Nyárikertben Salföldön lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x