Újabb részletek derültek ki a 2014-es Mága Zoltán Koncert fellépőiről!

Kelt: 2013.11.11

Újabb részletek derültek ki a 2014-es Mága Zoltán Koncert fellépőiről! Neves Kárpát-medencei kórusokkal, világhírű operaénekesekkel, nemzetközi és hazai sztárvendégekkel köszönti az új esztendőt Mága Zoltán hegedűművész 2014. január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában.

Neves Kárpát-medencei kórusokkal, világhírű operaénekesekkel, nemzetközi és hazai sztárvendégekkel köszönti az új esztendőt Mága Zoltán hegedűművész 2014. január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában.

A Prima Primissima díjas hegedűművész a 2014-es esztendőt köszöntve a világ magyarságának összefogása jegyében rendezi meg újévi gálaestjét.

"Egész zenei pályafutásomat meghatározta az a küldetéstudat, hogy a világ minden táján képviseljem a magyar kulturális tradíciókat, és erősítsem a magyarságról kialakult pozitív képet. Vendégeimmel az újévi koncerten a magyar zenei kultúra egyetemességét, a klasszikus- a könnyű- és a népzene szépségét szeretném bemutatni" - idézi az esemény kommunikációjával foglalkozó cég hétfői közleménye Mága Zoltánt.

A háromórás koncerten csaknem 500 művész lép fel, a klasszikus és könnyűzenei darabok különböző látvány- és show-elemek, a legmodernebb hang- és fénytechnika mellett szólalnak meg - olvasható az MTI-hez is eljuttatott összegzésben.  Az első produkcióban a teljes Kárpát-medencét - Erdélyt, a Vajdaságot, a Felvidéket, Kárpátalját és Magyarországot - képviselő vegyes kórus énekli el a Himnuszt A rendezvényen fellépők a 2014-es holokauszt emlékév keretében zenei blokkal tisztelegnek az áldozatok előtt.

A közlemény felidézi, hogy az elmúlt években a közszolgálati és a kereskedelmi televíziók révén több tízmillió néző is részese lehetett a budapesti újévi koncertnek. Világhírű és Kossuth-díjas művészek mellett színpadra léptek a nemzet színészei, a Magyar Állami Operaház művészei, a Budapesti Operettszínház csillagai és a hazai könnyűzenei élet kiválóságai. 2013-ban az ötödik, jubileumi gálakoncerten Guinness-rekord született: mintegy 13 ezer ember koccintott egyszerre. 

Mága Zoltán újévi koncertjére jegyek már kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Mága Zoltán hegedűművész ez alkalommal is megvendégeli a közönséget, így a közös koccintás 2014-ben sem marad el. Forrás: MTI

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ennio Morricone Aréna koncert Budapesten! Jegyvásárlás itt!
2014. február 15-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet a filmzene koronázatlan királya Ennio Morricone. A budapesti koncertre jegyek már kaphatóak.
Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-es programja és jegyinformációk itt!
A Zorba, a görög című balettel nyitja a szabadtéri játékok az Szeged 2014-ben. A Szegedi szabadtéri Játékok 2014-ben július 2-től augusztus 20-ig 5 előadással várja a közönséget több mint 15 estén át.
Rost Andrea dalestje a Zeneakadémián! Jegyek itt!
2014. január 12-én kerül megrendezésre a Zeneakadémián Rost Andrea dalestje Oláh Kálmán közreműködésével. Jegyek és infók lentebb!
Nemzetközi pályázaton keres új intendánst a milánói operaház
A milánói operaház úgy döntött, első alkalommal nemzetközi pályázaton keres új intendánst, aki Stephane Lissner helyét veszi át 2015-től.
Kijevi Balett jegyek - 2014 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
2014 decemberében országos turnéra érkezik hazánkba a Kiev City Balett. A Diótörő legendás karácsonyi történetét varázslatos verzióban állítja színpadra az ukrán balett társulat. A Diótörő története elmaradhatatlan karácsonyi mese, ami ...
José Carreras Exkluzív Karácsonyi Koncert Budapesten 2013-ban! Jegyek itt!
José Carreras Exkluzív Karácsonyi Koncert 2013. december12-én a Budapest SYMA Csarnok színpadán. A jegyvásárlás már elindult. Vegye meg jegyét már most!
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x