A hattyúk tava és a Spartacus részletek is várják az Együtt az autistákért gála nézőit!

Kelt: 2024.04.10

A hattyúk tava és a Spartacus részletek is várják az Együtt az autistákért gála nézőit! Együtt az autistákért gála 2024. április 23-án a Budapesti Operettszínházban. Jegyek és fellépők lentebb!

Egy különleges alkalom kapcsán ad most koncertet az Operettszínház társulata. Az április 2-i Autizmus Világnap alkalmából kerül megrendezésre az Együtt az autistákért gála 2024. április 23-án a Budapesti Operettszínházban.

A gálakoncerten színpadra lép Simon István balettművész és a Budapesti Operettszínház balettkara, Szabó Barbara, Sík Milán, Németh Alexandra, Gallai Zsolt, Sautek Dóra, Szanyi Tamás, Feicht Richárd, Kelemen Krisztián, Molnár Máté, Schlégl András és Széphalmi Pál.
    
Az est sztárvendége Maia Makhateli, a Holland Nemzeti Balett prímabalerinája, az európai táncélet csillaga lesz - olvasható a Budapesti Operettszínház MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
    
Mint írják, az esten többek között Kálmán Imre, Huszka Jenő, Lehár Ferenc, Kacsóh Pongrác, Lévay Szilveszter, Kocsák Tibor, Miklós Tibor, Frank Wildhorn és Alan Menken művei, így a Csárdáskirálynő, a Mária főhadnagy, A mosoly országa, a János vitéz, a Jekyll és Hyde, a Mozart!, a Légy jó, mindhalálig, a Carmen és az Aladdin dalai is elhangzanak.

A műsorban Bojtos Luca, Fischl Mónika, Füredi Nikolett, Kiss Diána, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Széles Flóra, Dénes Viktor, Földes Tamás, György-Rózsa Sándor, Homonnay Zsolt, Kocsis Dénes, Laki Péter és Ninh Duc Hoang Long hallható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Mindemellett a műsorban Goldmark Károly és Seregi László Makrancos Kata, Aram Hacsaturján és Seregi László Spartacus, valamint Pjotr Iljics Csajkovszkij-Marius Petipa-Lev Ivanov A hattyúk tava című balettjének táncai is helyet kaptak. Látható lesz Apáti Bence és Lénárt Gábor Kardtánc című, Hacsaturján zenéjére készült koreográfiája is.
    
A Bori Tamás rendezte előadásban a Budapesti Operettszínház Zenekara és Énekkara (karigazgató: Szabó Mónika) lép fel, Pfeiffer Gyula főzeneigazgató vezényel.

​​​​​​​A közleményben kiemelik: a Budapesti Operettszínház fontosnak tartja, hogy támogassa az autizmussal élőket a minél teljesebb élet megteremtésében, ezért rendezik meg az idén is a gálakoncertet az Együtt az Autistákért Alapítvány javára. Az autizmussal élők megértése és támogatása nem csak számukra fontos: velük együtt erősebb, jobban funkcionáló közösségeket építhetünk - hangsúlyozzák a közleményben. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A hattyúk tava 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A hattyúk tava kortárs balett 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
Hattyúk tava a Nemzeti Táncszínházban - Jegyek itt!
A Hattyúk tava a Székesfehérvári Balett Színház előadásában 2024. május 31-én Budapesten a Nemzeti Táncszínházban lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x