Il Divo XX Tour 2024 - Il Divo koncert 2024-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.14

Il Divo XX Tour 2024 - Il Divo koncert 2024-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt! Il Divo 20 éves jubileumi turnéján sem hagyják ki Budapestet. Az Il Divo a két évtizedes életművét foglalja össze a turnén és egy friss jubileumi dalcsokrot is bemutat. A 20 éves jubileumi Il Divo koncert 2024. szeptember 24-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható.

2004-ben négy markánsan különböző személyiséggel és orgánummal bíró férfiú állt össze azzal a céllal, hogy beírja az Il Divo nevet a zene és a kultúra történetébe. Erőfeszítéseiket siker koronázta, hiszen addig nem látott elismerést értek el műfajokon átívelő stílusú dalaikkal, sok milliós követőtáboruk pedig többszörös platinalemezt érő mennyiségben vásárolta meg kiadványaikat. 

Lehetőségük volt már fellépni nyári olimpián, Toni Braxton mellett ők írták a 2006-os foci-vb hivatalos dalát, de szerepeltek II. Erzsébet királynő gyémánt jubileumi ünnepségén is. Ismertségüket olyan slágereknek köszönhetik, mint az első lemezükön megjelent Regresa a Mí, ami Tony Braxton Unbreak My Heart című dalának átdolgozott változata, és több mint 180 millió megtekintésnél jár a Youtube-on.

A spanyol, olasz, francia, portugál, angol, japán vagy éppen latin nyelven előadott dalok világszerte több mint 30 millió eladott lemezt értek 35 különböző országban, valamint 50 slágerlista első helyezést, 160 arany és platinalemezes minősítést.

Az amerikai David Miller (tenor), a svájci Urs Bühler (tenor), a francia Sébastien Izambard (tenor) számára óriási tragédia volt mikor elveszítették negyedik társukat. A formáció egyik tagját váratlanul veszítette el, így turnéjuk amolyan emlékturné volt. Az új taggal kiegészült formáció ez alatt az időszak alatt szokott össze és erősebb lett mint valaha.

A 20 éves jubileum alkalmából megjelent egy új lemez is, amire például a Greatest Showman egyi kslágere vagy éppen egy Ed Sheeran sláger is felkerült.

Az IL DIVO XX TOUR keretein belül ezek a dalok is elhangzanak majd. Az Il Divo kocertje 2024. szeptember 24-én az Arénában várja a magyar közönséget. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncerten megszólalhat a régi slágerek mellett Crazy,  a Never Enough, a világsiker Despacito vagy a Perfect és a retró klasszikus az Always on My Mind "IL DIVO" verziója is. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Il Volo koncert a MVM Domeban 2024-ben - Jegyek az Il Volo budapesti koncertjére itt!
Az Il Volo 2024. október 10-én Budapesten az MVM Dome színpadán lép fel. Jegyvásárlás és jegyárak lentebb!
RÁADÁS koncertet ad Andrea bocelli 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!
Andrea Bocelli Budapesten a MVM Domeban 2024. novemberében két koncertet is adni fog. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x