Diótörő másképp - A Budapest Jazz Orchesrta előadása - Jegyek itt!

Kelt: 2013.11.07

Diótörő másképp - A Budapest Jazz Orchesrta előadása - Jegyek itt! A diótörő - Csajkovszkij szvitje szimfonikus zenekarra és bigbandre, Duke Ellington és Billy Strayhorn átiratában.

Először Magyarországon!

A diótörő  - Csajkovszkij szvitje szimfonikus zenekarra és bigbandre, Duke Ellington és Billy Strayhorn átiratában.

2013. december 22-én, vasárnap este 6 órakor a Budaörsi Városi Sportcsarnokban a VIVART Budaörsi Sinfonietta és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével. Jegyeket ide kattintva vásárolhat!

Vezényel: Török Géza és Kollmann Gábor  

  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Diótörő jégbalett a Jégpalotában! Jegyek itt!
Diótörő Budapesten a Jégpalotában jégbalettként kel életre! Jegyek itt!
Erkel-Feszt az újra megnyíló Erkel Színházban - Jegyek az Erkel Színházba itt!
November 7-re teljesen megújul a 2007 óta bezárt színház, amelyet a Zoboki-Demeter Építésziroda (vezető tervezők: Silvester Csaba, Turi Zoltán és Zoboki Gábor) építészeti programja alapján a Laki Zrt. kivitelezett. Az átalakítások jelentős ...
Zeneakadémia jegyek! Megnyílt újra a Zenekadémia!
A Zeneakadémia újra várja a nézőket. Koncertek, hangversenyek és számtalan program. Jegyvásárlás online jegyiroda segítségével.
Ennio Morricone Aréna koncert Budapesten! Jegyvásárlás itt!
2014. február 15-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet a filmzene koronázatlan királya Ennio Morricone. A budapesti koncertre jegyek már kaphatóak.
José Cura jótékonysági koncert a Művészetek Palotájában! Jegyek itt!
A Salva Vita Alapítvány jótékonysági rendezvényt szervez José Cura karmesteri és énekesi szereplésével 2013. december 3-án Budapesten a Művészetek Palotájában.
Kievi City Balett Hattyúk tava és Diótörő  2014-ben Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!
A nagy sikerű Diótörő balett után 2014-ben a Diótörő mellett új előadást is hoz a Kievi Balett a magyarországi turnéjára. Vác, Budapest, Eger, Salgótarján közönsége láthatja az új előadást. Jegyek és helyszínek itt!
Kiev City Balett - Diótörő 2013 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
Kecskemét, Budapest, Zalaegerszeg, Eger, Salgótarján, Vác, Keszthely, Kaposvár, Cegléd és Tatabánya színpadain lesz látható a Kievi City Balett 2013-as turnéja keretein belül a Diótörő balett. Jegyek és infók itt!
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x