Hans Zimmer filmzenékkel érkezik a The World of Hans Zimmer koncert 2024-ben a MVM Domeba!

Kelt: 2024.03.15

Hans Zimmer filmzenékkel érkezik a The World of Hans Zimmer koncert 2024-ben a MVM Domeba! A The World of Hans Zimmer koncert 2024. november 7-én Budapesten a MVM Dome színpadán lesz látható. Jegyek itt!

Örömmel jelentjük be, hogy Budapest is bekerült a The World of Hans Zimmer - A New Dimension európai turnéjának állomásai közé.

Forradalmi zenei küldetés és az alkotás öröme árad Hans Zimmer legújabb csodálatos zenei kavalkádjában, melyet a The World of Hans Zimmer - A New Dimension számára állított össze. A két Oscar-díjas zeneszerző a számára jellemző módon új dimenziókba emeli munkáját, mely tele van erővel, szenvedéllyel, energiával, szépséggel, drámával, lélegzetelállító momentumokkal és mély érzelmekkel.

A koncertturné elődje, a The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration először 2018-ban bűvölte el a közönséget Németországban, és azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött világszerte. Ezúttal Hans Zimmer személyesen nem lép színpadra a The World of Hans Zimmer - A New Dimension produkcióban, de az ő jelenléte és kreatív kurátori szerepe biztosítja, hogy ez a show is a legmagasabb minőségben ragyogjon, a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral.

A "Hollywoodi Lázadó" (ahogyan a BBC nevezi) újra és újra lenyűgöző és izgalmas élményt nyújt The World of Hans Zimmer című produkciójával, melyben rendkívüli dallamai és modern kompozíciói magukban hordozzák a filmvilág legnagyobb alkotásainak esszenciáját. Ő fűszerezte és adta meg azt az energia löketet, amivel filmzenéje örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Olyan klasszikusok zenéjét jegyzi, mint: a Dűne, a James Bond: No Time to Die, Az Oroszlánkirály, a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, a Batman: A sötét lovag trilógia, az Interstellar, az Utolsó szamuráj, a Top Gun: Maverick...

A The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration dupla albumát 2019-ben a Sony Classical jelentette meg, és azóta is számos rajongó számára biztosít különleges élményt.

A The World of Hans Zimmer koncert 2024. november 7-én Budapesten a MVM Dome színpadán lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A The World of Hans Zimmer - A New Dimension európai turnét a Semmel Concerts, az RCI Global. a Tomek Productions összefogásának köszönhető.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Richard Clayderman koncert 2024-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
Richard Clayderman koncertje 2024. november 8-án Budapesten az Erkel színházban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A Harry Potter filmzenék mágikus világa koncert 2024-ben Budapesten a MOM Kultban - Jegyek itt!
A Harry Potter filmzenék mágikus világa koncert 2024. május 4-én Budapesten a MOM Kultban.
Így neveld a sárkányodat 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Az Így neveld a sárkányodat filmzenei-koncert HD minőségben élő zenével 2024. május 25-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Hollywood! filmzenei koncert a Zeneakadémián - Jegyek itt!
Hollywood címmel a legváltozatosabb filmzenék várják 2024. szeptember 26-án a Zeneakadémián a közönséget. Jegyek itt!
A hattyúk tava a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
A hattyúk tava kortárs balett 26 táncosra 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Juan Diego Flórez koncert Budapesten a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert 2024. december 13-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
Ukrainian Classical Ballet Diótörő balettje a Budapest Kongresszusi Központban - Jegyvásárlás itt!
Az Ukrainian Classical Ballet Diótörő balett előadása a Budapesti Kongresszui Központban látható 2024. december 22-én. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x